Uusimmat uutiset

04.03.2018

Tervetuloa kevätkokoukseen tiistaina 20.3. klo 18 Ravintola KW:ssa Karjaalla.

Sääntömääräiset asiat. Tarjoilu.

*************

Välkommen på vårmöte tisdag 20.3 kl.18 i Restaurang KW i Karis.

Stadgeenliga ärenden. Servering.


16.10.2017

Kuntosalikausi alkaa sunnuntaina 12.11. klo 15:30-17:00 Sportfigurissa Karjaalla jatkuen sunnuntaisin aina 17.12. asti.

Joulutauon jälkeen aloitetaan 14.1.2018 jatkuen 25.3.2018 asti.

Kuntosalille ovat tervetulleita mukaan kaikki Uran toimintaan osallistuneet, kuten kilpailujen järjestämiseen osallistuneet. ei siis edellytä jäsenyyttä.

Vuoro on ilmainen ja sisältää ohjatun alkulämmittelyn, ohjausta laitteiden käyttöön ja loppuvenyttelyn.


 

Kilpailuihin ilmoittautuminen
 

Kilpailuihin ilmoittautumiset hoitaa pääsääntöisesti jokainen itse. Kilpailuihin ilmoittaudutaan Irma-järjestelmässä, josta löytyy myös SSL:n kilpailukalenteri. Jos ilmoittautumista ei voi tehdä itse, voi olla yhteyksissä Tarja Pääkköseen p. 040-5182295.

Kilpailuihin ei voi osallistua ilman lisenssiä. Aikuiset suunnistajat maksavat ja lunastavat lisenssinsä itse Irma-järjestelmässä. Vuonna 2017 vakuutuksellinen lisenssi maksaa 88 euroa ja ilman vakuutusta 33 euroa (yli 19- vuotiaat). Lasten vakuutuksellisen lisenssin Nuori Suunta -kortin maksaa seura (0-14 v.).

Suunnistajan vastuulla on se, että Irmassa suunnistajan tiedot ovat oikein. Tärkeää on muun muassa se, että emitin numero jolla kilpaillaan, on Irmassa oikein. Näin se tulee heti oikein kilpailuilmoittautumisiin.

Seura kannustaa osallistumaan kilpailuihin maksamalla kaikkien jäsenten osallistumismaksut edustaessaan Karjaan Uraa.

Seura osallistuu viesteihin, kuten Jukolan ja Venlojen viestiin sekä syksyllä järjestettävään Halikko-viestiin. Muita viestejä ovat keväällä järjestettävä Finn-Spring sekä aluemestaruus ja SM-viestit syksyllä. Joukkueet kootaan ja juoksujärjestykset laaditaan suunnistusjaoston toimesta. Jos haluat mukaan viesteihin, ole yhteydessä suunnistusjaoston jäseniin.